EKSKLUZIVNO „ZLATNA PČELA“ made in SERBIA

//EKSKLUZIVNO „ZLATNA PČELA“ made in SERBIA

EKSKLUZIVNO „ZLATNA PČELA“ made in SERBIA

DOBRODOŠLI

Matični mleč je jedan od najsavršenijih proizvoda prirode i najznačajniji pčelinji proizvod, koji sadrži proteine, vitamine, minerale, masti i ugljene hidrate u takvom obliku da se u organizmu čoveka resorbuju i ulaze u krvotok bez prerade. Dejstvo matičnog mleča na životne funkcije bazirano je na dve važne osobine: biostimulaciji i bioregeneraciji, koje rezultiraju stimulacijom metabolizma, produkcijom energije i podizanjem životnih funkcija i vitalnosti. Matični mleč je jedina poznata prirodna supstanca koja aktivno deluje na nervni, endokrini i imunski sistem. Kao najsnažniji prirodni biostimulator i bioregulator, on predstavlja dragoceno sredstvo za očuvanje zdravlja i ubrzanje procesa izlečenja.

Propolis je izuzetno kompleksan pčelinji proizvod poznat kao snažan prirodni antibiotik na koji mikroorganizmi ne mogu da razviju rezistenciju. Naučna istraživanja su, između ostalog, potvrdila njegovo izrazito antitumorsko, antizapaljensko, antivirusno, antiparazitarno i antigljivično dejstvo kao i imunostimulativno, antioksidativno i značajno regenerativno svojstvo koje ubrzava zarastanje povreda i rana na koži i sluzokoži. Moćan u preventivi, pouzdan i u terapiji.

Klice mahunarki azukija, munga, soje, sočiva i nauta u rastvoru jabukovog sirćeta, morske soli i lekovitog bilja, predstavljaju hranu u kojoj su sačuvane izvorno biološki aktive materije, koje direktno podstiču vitalne funkcije organizma. One čine biološki punovredan obrok, zbog prisustva obilja hranljivih materija. Imaju visoku energetsku, a nisku kaloričnu vrednost. Profilaktički obezbeđuje prisustvo antioksidanasa i antikancerogenih materija

Predstavljamo vam ekskluzivne proizvode sa liofilizovanim matičnim mlečom i farmaceutski prečišćenim propolisom koji imaju i profilaktičko i lekovito dejstvo. Zlatna pčela i Protehna nude vam pomoć u odbrani zdravlja i permanentnu edukaciju.

Pridružite nam se!

Godine 1998. pokrenuli smo projekat “Zlatna pčela”, koji je nastao kao rezultat višegodišnjeg rada vrhunskih stručnjaka u domenu dijetetike i kozmetike.


Osnovni cilj projekta Zlatna pčela je poboljšanje kvaliteta života kroz očuvanje i unapređenje zdravlja, što je ostvareno kroz  dva programa realizovana u okviru projekta:

  • Program dijetetskih proizvoda ili funkcionalne hrane i
  • Program medicinske kozmetike – Prodermike.

Protehna Beograd - proizvodi

Naše aktivnosti vođene su željom da poboljšamo kvalitet življenja, nudeći proizvode izrađene prema najvišim standardima koji zadovoljavaju zahteve korisnika u pogledu efikasnosti, bezbednosti i kvaliteta.

Proizvodnja prema zaštićenoj recepturi se odvija jednim delom u proizvodnom pogonu farmaceutske ustanove Ekofarm iz Novog Sada, a određeni broj proizvoda sa dugogodišnjom tradicijom smo preuzeli od renomiranih domaćih firmi, kao ekskluzivni distributeri. Na ovom polju uspostavili smo uspešnu saradnju sa Ekofarmom iz Novog Sada, Laboratorijom Lipo Kozmetika iz Beograda, kompanijom Bilje Borča d.o.o iz Beograda i Voćar S&M doo iz Smederevske Palanke.

SERTIFIKATI

Svojim uspesima na sebe smo skrenuli pažnju i zvaničnih institucija, koje su sertifikovale rezultate i napredak Protehne u različitim oblastima. Istraživanjima priznatih stručnih institucija smo potvrdili vrednost naših domaćih proizvoda svetskog kvaliteta.

Kvalitet je naš zaštitni znak – to cenimo, i tako će biti i nadalje.

ISO 9001:2000

HACCP

PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo vam ekskluzivne proizvode sa liofilizovanim matičnim mlečom i farmaceutski prečišćenim propolisom koji imaju i profilaktičko i lekovito dejstvo.

DA LI STE SPREMNI DA PROMENITE NAVIKE U ISHRANI?

OVO JE PRAVI TRENUTAK

Predstavljamo vam ekskluzivne proizvode sa liofilizovanim matičnim mlečom i farmaceutski prečišćenim propolisom koji imaju i profilaktičko i lekovito dejstvo. Zlatna pčela i Protehna nude vam pomoć u odbrani zdravlja i permanentnu edukaciju.

Pridružite nam se!

KONTAKTIRAJTE NAS

Poštovani korisnici i saradnici, sve informacije vezane za ove ekskluzivne proizvode, projekat ili preduzeće možete dobiti lično kontaktiranjem  sa sajta ili  putem telefona, kao i putem elektronske pošte ukoliko smatrate da Vam je taj vid komunikacije najlakši.

Detaljnije o samim proizvodima uskoro na sajtu!

Pratite nas, budite uvek u toku sa onim što je za Vaše zdravlje, ali i kvalitetan i prosperitetan život najbolje.

Jedno od najčešće postavljanih pitanja je da li se ovi preparati mogu koristiti zajedno sa drugim preparatima, a evo i odgovora:

Možete. Doze bioaktivnih supstanci u našim proizvodima su dijetetske, što znači da se ne sukobljavaju sa farmakološkim dozama supstanci u lekovima. Naprotiv, i naša iskustva u projektu, i strana iskustva sa sličnim proizvodima potvrđuju da konzumiranje naših proizvoda može samo pomoći da lekovi brže dođu do izražaja, ispolje manje nus pojava po organizam i da se njihovi štetni produkti metabolizma brže eliminišu iz organizma.

Objavljeno od | 2019-06-03T23:54:02+02:00 3 јуна, 2019|Kategorije: Uncategorised|0 Komentara

Leave A Comment