Kako poboljšati pamćenje?

/, Zdravlje/Kako poboljšati pamćenje?

Kako poboljšati pamćenje?

Mnogo puta smo se pitali ,, kako poboljšati pamćenje”. Ovim pitanjem su mnogi svetski naučnici i kompanije opsednute i stalno se trude da nađu rešenje i proizvod koji bi omogućio poboljšanje pamćenja.  Kompanija LifePharm je donela odluku da taj problem reši i tako su stvorili proizvod Laminine.

Oni su pošli od činjenice da je funkcija memorije (pamćenja) kontrolisana dobro uravnoteženim zajedničkim delovanjem Glutamata i Glicina. Obe ove aminokiseline delujući zajedno igraju ključnu ulogu u sposobnosti spajanja dva neurona , važnog  mehanizma za učenje i pamćenje.U toku svog istraživanja LifePharm je izdvojila prehrambeni fluid iz belanca i nazvala ga skraćeno PESE

 

Izdvojen prehrambeni  fluid iz belanca (PESE) sadrži nisku količinu  tih aminokiselina.  LifePharm tvrdi da  Laminine pojačava ove razlike pomoću OPT9 dodatka izolovanog biljnog proteina, da se osigura dodatna količina Glutaminske kiseline i ekstraktom morskog proteina da se dobije dodatna količina Glicina.

PESE se koristi za osiguranje dodatnih količina FGF (Faktor Rasta Fibroblasta) u poboljšanju memorije.

FGF je poznat graditelj neurita, mostova između neurona i receptora/odašiljača signala. Istraživanja pokazuju da FGF takođe inhibira i uništava mutirane gene proteina, u ovom slučaju – blokirajuće gene odgovorne za gubitak pamćenja.

1962. godine,  otkriveno je da  neuro matične ćelije žive u određenim delovima mozga, gde postoji „kvar“, odnosno abnormalnost u njegovom funkcionisanju. Takođe je dokazano da FGF hrani i neguje te matične ćelije kako bi pomogle u otklanjanju tih smetnji i svih postojećih ožiljaka tkiva nastalih tokom godina. U poslednje vreme, snažni argumenti su ostvareni za ubrizgavanje  FGF-a direktno za lečenje Huntingtonove bolesti, šizofrenije, OCP (opsesivno kompulzivnog poremećaja) i autizma.

Sinergistički učinak izgradnje neurita, aktiviranje matičnih ćelija, dovode do toga da najvažnije aminokiseline i faktori upravljaju gde idu aminokiseline , što daje odlične rezultate, odnosno delotvornost Laminina u poboljšanju pamćenja.

Još jedna savršena kombinacija u Laminine  su dva sastojka: Leucin i Izoleucin. Dejstvo ovih sastojaka je pojačano dodatkom PESE i ekstrakta proteina povrća. Leucin i izoleucin čine osnovu za proizvodnju mnogih esencijalnih biohemijskih sastojaka u telu, od kojih se neki koriste za pojačanu i adekvatnu aktivnost mozga i pomažu  vam da budete budniji   i koncentrisaniji.

Kompanija LifePharm svakodnevno dobija svedočanstva o brojnim pozitivnim učincima Laminine kod ljudi koji pate od Alzheimerove bolesti, kod generalnog poboljšanja memorije i mentalnog fokusa u našim preopterećenim životima.

Neka vam svi zavide na sposobnosti pamćenja, upamćivanja, fokusa, koncentracije i dobrog opšteg stanja zdravlja!

Neka pitaju vas, a vi pitajte mene kako, jer nikada do sada nije bilo jednostavnije, budući da imamo najbolji dodatak prehrani za ljudsko zdravlje na svetu,

Vaš dr Peđa: +381 60 555 76 73

 

 

Objavljeno od | 2019-09-18T22:53:30+02:00 18 септембра, 2019|Kategorije: Lepota, Zdravlje|0 Komentara

Leave A Comment