KOSMIČKA MEDICINA 100% PRIRODNA

//KOSMIČKA MEDICINA 100% PRIRODNA

KOSMIČKA MEDICINA 100% PRIRODNA

NAJPRECIZNIJA BEZKONTAKTNA, KOSMIČKA DIJAGNOSTIKA NA DALJINU!

EKSPRESNO LEČENJE BILO KOJE BOLESTI ILI PATOLOŠKOG STANJA!

TOLIKO SE NAPREDOVALO, da se danas zahvaljujući dr CVETINU, uvaženom kolegi, prvom promoteru kosmičke medicine na balkanu može svima pomoći EKSPRESNO! Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je da sam u svojim istraživanjima i promovisanjima samo onog potpuno prirodnog i delotvornog za ljudsko zdravlje, na jednom od skupova upoznao svog kolegu dr Aleksandra Cvetinovskog sa silnim titulama: Akademik Evropske Akademije Nauka, doktor farmakomedicine, kvantne, naturopatske, energetske, kosmičke, kineske, homeopatske, anti ageing medicine, uža specijalnost fito i nutri onkolog. Kolega sa 72 godine pun energije i obavlja svoj posao časno i pošteno i svakodnevno pomaže ljudima širom sveta. Zainteresovao se, zato što sam video rezultate na delu i sada želim da sve ono čime se kolega bavi učinim dostupno i nama ovde. Pokušaću da ukratko pojasnim o čemu je zapravo reč. U samom startu i meni je sve bilo neverovatno, dok se nisam na licu mesta uverio u suprotno.

NOVA VIP MEDICINA ZA ONE KOJIMA JE VREME VEOMA SKUPO,

NAJPRECIZNIJA KOSMIČKA DIJAGNOSTIKA bilo koje bolesti duše i tela.

Testirana ličnost može biti bilo kojeg uzrasta (od 0 god. do beskonačnosti) u bilo kakvom zdravstvenom stanju i na bilo kojoj udaljenosti od lekara-dijagnostičara. Kontakt se uspostavlja preko fotografije – portret osobe.

NAČIN LEČENJA kosmičke medicine je 100% naturopatsko (prirodno), jednostavno, sa najbržim rezultatima, bez ikakvih propratnih komplikacija.

Bezbolno se leče najteže bolesti, počev od:

-bilo kojeg oblika raka ili leukemije do

-najraznovrsnijih bolesti mozga: loše pamćenje, oduzetosti nakon moždanog udara, demencije, Alchajmera, Parkinsona, epilepsije, upale i degeneracije nerava,

-bolesti srca i krvnih sudova,

-posledice i stanja nakon preležanog infarkta srca,

-masnoće u krvi,

-ateroskleroza,

-gangrena,

-posebno „neizlečive“ autoimune bolesti multipla skleroza, Hašimoto tiroiditis, reumatoidni atrritis, lupus, dijabetes i još 90 drugih autoimunih bolesti

-veoma efikasno leče alergije i kožne bolesti poput psorijaze i vitiliga za samo dv do tri meseca

-uspešno pomažu kod autizma, dečije cerebralne paralize

-leče psihičke probleme, depresiju, stresom izazvane poremećaje, bipolarna afektivna stanja

-odlično leči muški i ženski sterilitet, seksualnu nemoć i impotenciju

-odlične rezultate ima i kod svih bolesti koštanog sistema, kao što su veoma bolna i neizlaćiva stanja diskus hernija, oštećenja bilo kojih zglobova usled atrofiranih popucalih hrskavica

-leči probleme sa očima i vidom i to sve

NA NIVOU ĆELIJA KOJE TREBA DOBRO NAHRANITI, jer samo site ćelije su zdrave ćelije, a gladne ćelije su bolesne ćelije i odlična podloga za početak razvoja raka. Tamo gde su telesne tečnosti čiste, bez toksina, nema raka.

KOSMIČKA HRANA čisti sve tečnosti od svih vrsta toksina, teških metala koji ulaze u naše telo putem zagađene hrane, vode, vazduha, toksičnih hemijskih lekova, vakcina (štetnih sastojaka u njima), izlučevina parazita, bakterija, virusa i gljiva.

OBEZBEDITE ZDRAVU SREDINU U SVOM ORGANIZMU, NEKA BUDE U STANJU BALANSA I RAVNOTEŽE, POTPUNO ČIST, PUN ENERGIJE I U HARMONIJI, TEK TADA BOLESTI NEĆE IMATI ŠANSE DA SE U NJEMU RAZVIJAJU!

ENERGETSKE KOSMIČKE BOMBONE NISU LEKOVI, NISU ČAK NI DODACI ISHRANI, VEĆ HRANA KOJA LEČI! IMAJU SVE MOGUĆE SERTIFIKATE KOSHER, HALAL, ISO 22000, TUV, HACCAP,…

RUSKA MEDICINSKA REVOLUCIJA!

ENERGETSKE BOMBONE KOJE LEČE SVE BOLESTI – RECITE ZBOGOM LEKOVIMA!

U šestogodišnjoj praksi u Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Turkmenistanu i Moldaviji ustanovilo se:

  1. Mogu da leče apsolutno sve bolesti
  2. Prilikom lečenja sa kosmičkom hranom u vidu energetskih bombona ne može doći do predoziranja. Korisnici su sisali i po 100 bombona na dan danima, bez ikakvih negativnih pojava, bilo je samo pozitivnih pojava, organizam nabijen energijom i seksualnom potentnošću.
  3. Može se kombinovati sa farmakološkim preparatima, mada nema potrebe za tim, jer brže i bolje deluje od bilo kog antibiotika, hemijskog leka, jer brže rešavaju sve infekcije i upale.
  4. Koriste se sa velikim uspehom i kod novorođenih beba i pacijenata u komi. Bombone se rastvaraju u vodi i pomoću pipete se stavlja kap po kap u usta.
  5. One neutrališu razorno delovanje hemioterapije.
  6. Najbrše od svih mogućih preparata i metoda povećavaju izuzetnom brzinom imunitet organizma.

Trenutno postoji 14 različitih vrsta bombona od kojih se prave kombinacije za sve moguće bolesti i patološka stanja. Energetske bombone su pune sa 100% prirodnim bioaktivnim sinergističkim ekstraktima od sveže organske hrane i lekovitog bilja, pomoću originalne nano tehnologije četvrte generacije. Proizvode se u fabrikama za kosmičku hranu u Rusiji i Moldaviji. Pomoću unikatne tehnologije ultrazvuka sačuvana je lekovita moć ekstrakta i do 90% od početnog svežeg stanja, a zatim se po nano tehnologiji (četvrte generacije) komprimiraju ekstremno, a strujom visokog napona se maksimalno odmah energiziraju, negativno elektiziraju, ubrizgavaju u kristale fruktoze i pakuju.

Bombone se stavljaju pod jezik (da se istopi fruktoza) pri tome oslobođeni negativno naelektrisani nutrijenti preko podjezičnih žlezda ulaze u cirkulaciju prvo limfe, a zatim i u krv, gde brzim+nom od 150 metara u minuti, stižu do membrana oštećenih ćelija, koje su uvek pozitivno naelektrisane, za razliku od membrana zdravih ćelija, koje su uvek negativno naelektrisane.

Svet je ubrzo prepoznao kvalitet i delotvornost ovih čudesnih bombona, počeo je da ih sa neverovatnim uspehom koristi, a vama se pruža šansa da u isto vreme rešite sve svoje probleme i u Srbiji!

NIŠTA SLIČNO NA SVETU NE POSTOJI!

Uostalom, već ste navikli da preko ovog portala uvek prvi doznate o svemu što je na svetu potpuno prirodno, a za ljudsko zdravlje od svega drugog što postoji i što se nudi NAJBOLJE!

Dodatne informacije tek slede, budući da je portal prirodno.net kao i uvek do sada pionir dovođenja svega što je najbolje na svetu i u Srbiju.

Za sva dodatna pitanja uvek se možete javite putem forme za kontakt na sajtu ili na telefon +381 60 555 76 73.

 

 

Objavljeno od | 2019-10-20T01:38:20+02:00 20 октобра, 2019|Kategorije: Uncategorised|0 Komentara

Leave A Comment