NAJNOVIJE OTKRIĆE: LAMININE-hrana za matične ćelije, regenerišite svoje ćelije i obnovite svoj organizam snagom prirode

//NAJNOVIJE OTKRIĆE: LAMININE-hrana za matične ćelije, regenerišite svoje ćelije i obnovite svoj organizam snagom prirode

NAJNOVIJE OTKRIĆE: LAMININE-hrana za matične ćelije, regenerišite svoje ćelije i obnovite svoj organizam snagom prirode

Laminine moć prirode

Jedinstven prirodni preparat na svetu iz ovojnice oplođenog jajeta. Preporučujemo ga svima. Jedan od najmoćnijih prirodnih preparata za regeneraciju svake ćelije u telu i obnovu životne sile i radosti.

Prava prirodna hrana za oporavak matičnih ćelija kao i svih ćelija u tejelu.  Time se vrši regeneracija svih organa i kompletnog organizma. Delujući iznutra na svaku ćeliju vrši se pomlađivanje tela. Neka hrana bude vaš  lek. 

Laminine se oslanja na moć kvalitetnih sastojaka pronađenih u oplođenom ptičjem jajetu te u biljnim i morskim proteinima. On sadrži  faktor rasta fibroblasta (FGF) te 22 esencijalnih aminokiselina, minerale, vitamine…

LAMININE FORMULA ŽIVOTA

“Uveren sam da uz Laminine, svaki čovek može živeti kvalitetan život bez bolesti” dr Bjoedne Eskeland

LAMININE je simbol života i obnove. On je forma prirodnog adaptogena koji pomaže obnovu tela, njegovo prirodno stanje. Tokom života, telesni mehanizmi obnove stare zbog nesposobnosti proizvodnje jedinjenja FGF. LAMININE pomaže proizvodnju ovog jedinjenja i na taj način i esencijalnih proteina i aminokiselina koje telo treba i ciljano šaljući ove nutrijente tamo gde su najpotrebniji.

Šta je Fibroblast Faktor Rasta / Fibroblast Grow Factor/?

Prema kliničkim istraživanjima, FGF usmerava matične ćelije odraslih osoba u delove tela gde se nalaze oštećene ćelije, tkiva i organi. Oštećene ćelije se obnavljaju i vraćaju u početno stanje. Dok je FGF prisutan u ljudskoj posteljici, gde preko matičnih ćelija učestvuje u razvoju tkiva i organa, njegova dostupnost za ljudsko telo se smanjuje tokom vremena i bitno nestaje starenjem.

Naše telo nije u stanju proizvoditi vlastiti FGF, već ga mora uzeti hranom.

Matične ćelije i Laminine

Matične ćelije su najvažnije ćelije u ljudskom telu. Od njih su stvorene ostale ćelije krvi, tkiva, organa, kosti. Njihova je primarna funkcija regeneracija organizma

LAMININE JE 100% PRIRODNA HRANA I JEDINI POZNATI IZVOR FAKTORA RASTA FIBROBLASTA (FGF) NA SVETU. FGF NEOPHODNO TREBAMO JER ON PODSTIČE I BUDI NAŠE MATIČNE ćelije DA RADE BOLJE.

Laminine deluje na ćelijskom nivou, ciljano i upravo tamo gde je najpotrebnije i gde se krije uzrok problema.

Najmoćniji prirodni preparat za oporavak, regeneraciju i pomlađivanje!!!

Laminine dar prirode

Moćna kombinacija sastojaka povećava potencijal Laminine i daje zapažene rezultate. Većina ljudi, nakon što su počeli uzimati Laminine, osetili su bolje raspoloženje, poboljšanu probavu, bolji san, više životne energije, bolju koncentraciju, jači libido kod muškaraca… Sportisti bolje rezultate, više snage i izdržljivosti, manje boli u zglobovima i mišićima…

Devetog dana nakon oplodnje jaje mora sadržavati sve što je potrebno za održanje života i rasta pilića. Zato su tu vitamini, proteini, minerali, faktori rasta i biološki faktori obrane. I sve se to nalazi u Laminine uz dodatak morskih i biljnih proteina.

Dobrobiti korišĆenja Laminine

 • Laminine delovanjem na ćelijskom nivou dovodi u balans naše fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje.
 • Kao preventiva i preparat za pomlađivanje.
 • Pomaže organizmu u borbi protiv bolesti.
 • Najbolji izbor kod nesanice, stresa i depresije.
 • Jača libido i potenciju kod muškaraca.
 • Neutrališe bolove jer deluje upravo na uzrok boli
 • Daje  energiju i jača mišićnu masu 
 • Pomaže prirodnom stvaranju kolagena i pomlađuje kožu.
 • Uravnotežuje rad hormona.
 • Pomaže kod kancera.
 • Ima „moć“ prodreti u bolesnu ćeliju, obnoviti je i vratiti joj normalan rad.

PRATITE NAS REDOVNO, JER OD JUNA MESECA LAMININE DOLAZI I KOD NAS!!!!!

Objavljeno od | 2019-05-27T00:16:03+02:00 27 маја, 2019|Kategorije: Uncategorised|0 Komentara

Leave A Comment